Versnellerfiets, vooruit met je idee!

Jij hebt vast ook regelmatig zo’n leuk idee met potentie. Dat de wereld kan veranderen. Of in elk geval een beetje. Maar het ontbreekt je aan de tijd om het uit te werken. Of je weet niet waar je moet beginnen. Of bij wie. Daarom bedachten Roots en Platform Bèta Techniek samen de Versnellerfiets campagne. Om die ideeën vooruit helpen die een bijdrage leveren aan de nieuwe economie!

Twee stappen verder
De Versnellerfiets helpt elk idee twee stappen verder. Door er met je over te praten. Er een expert bij te halen. Of iemand die al eens iets vergelijkbaars heeft gedaan. Het maakt niet uit of het gaat om iets dat alleen nog in je hoofd bestaat. Of al op papier. Of misschien al in de praktijk. Voorwaarde is dat er sprake is van een mbo, een bedrijf én dat het gaat over de next economy. Hoe we samenwerken aan het beroepsonderwijs van en voor de toekomst dus!

Meld je aan!
Dus, werk of leer je in het MBO en heb je een innovatief idee voor de wereld van morgen, met een bedrijf? Kijk dan op www.versnellerfiets.nl en meld je aan! De Versnellerfiets komt dan langs bij je langs om jouw idee te bespreken. En te achterhalen wat je nodig hebt om verder te komen. Tot dan!Scroll naar boven