Green Office MBO

Winner of the UNESCO-Japan Prize on Education for Sustainable Development

Wat is Het Green Office Model?

Een Green Office is een duurzaamheidsHUB waar studenten en personeel samen de implementatie van duurzaamheid in de instelling coördineren en waar dynamische innovaties worden geïnitieerd. Het Green Office model is een snelgroeiende beweging binnen de universiteiten. Wat begon als experiment, met de eerste Green Office op de universiteit van Maastricht in september 2010, is nu een groeiende internationale beweging aan het worden, met honderden studenten en medewerkers die er op dit moment bij betrokken zijn.

Green Office voor het MBO!

Daar waar de Green Office Beweging al succesvol is gebleken bij universiteiten blijkt dit ook een praktisch en werkbaar instrument om te integreren binnen het beroepsonderwijs. Omdat de doelstelling van Het Groene Brein Roots en die van RootAbility elkaar vinden hebben beide organisaties de handen ineengeslagen om zich in te spannen dit model ook geschikt te maken voor het Beroepsonderwijs.

Momenteel draaien we een pilot met een ROC instelling in Zuid Nederland. Als de pilot succesvol is gaan we ook in deze branche uitbreiden.

Mee doen aan een lopend project of een project starten met Roots?

Neem contact op

Scroll naar boven