« Terug

Uitnodiging: Werkconferentie NEXT education

Werkconferentie NEXT education.png02 mrt

Op donderdag 15 maart organiseert MBO voor Morgen een conferentie voor pioniers, starters en studenten die samen willen werken aan toekomstbestendig beroepsonderwijs. De conferentie wordt georganiseerd door 5 samenwerkende duurzaamheidsnetwerken in het MBO: Leren Voor MorgenKatapultHet Groene Brein RootsDuurzaam MBO en Groene Groei.

Alle pioniers, koplopers, starters en studenten die werken aan een duurzaam beroepsonderwijs zijn van harte uitgenodigd! 

Tijdens de dag ontmoet je heel veel anderen met hart voor MBO voor Morgen. We gaan volop aan de slag in verschillende werksessies, je hoort best practices van allerlei toppers uit onze netwerken en last but not least kun een daverende NOTE van Ruud Koornstra, de Energiecommissaris van Nederland verwachten. De conferentie wordt georganiseerd door vijf netwerken die zich sterk maken voor een MBO van Morgen: Groene Groei, Het Groene Brein Roots, Duurzaam MBO, Leren voor Morgen en Katapult.

Conceptprogramma

10.00 – 11.00 Welkom, meet up en notes uit het netwerk

11.00 – 12.30 Werksessie keuzeronde 1 over o.a.: Sustainable Development Goals in onderwijs en strategie, 21st Century Skills, Persoonlijke Effectiviteit en Wendbaar Vakmanschap

12.30 – 14.00 Biologische lunch en keuzeprogramma

14.00 – 15.30 Werksessie keuzeronde 2 over o.a.: Voedseltransitie, Leerling Centraal, Authentiek Leiderschap, House of Digital, Next Gen en Het Groene Kompas

15.30 – 16.00 Inspiratienote door Ruud Koornstra (Energiecommissaris van Nederland, Founder Tendris)

16.00 – 17.00 Netwerkborrel

Aanmelden
Ben je erbij? Welkom! Meld je direct aan (link) of stel je vraag via werkconferentie@lerenvoormorgen.org

Over MBO voor Morgen
MBO voor Morgen is een samenwerkingsverband van Leren Voor MorgenKatapultHet Groene Brein RootsDuurzaam MBOen Groene Groei. Het gezamenlijke doel is om te komen tot meer duurzaamheid in het mbo, zowel inhoudelijk als op het gebied van onderwijsinnovatie. Een belangrijk middel daarbij is de koppeling van het onderwijs aan het werkveld op twee niveaus:

  • Landelijk: strategie en visievorming;
  • Regionaal: door initiatieven in de regio op te zetten en te versterken.

Houd voor meer nieuws de website van Leren voor Morgen in de gaten.

« Terug

Scroll naar boven