« Terug

Update: verjaardagsfeestje Roots op woensdag 21 juni!

paarse ballonnen feest.jpeg13 jun

Beste ambassadeur van Roots!

Roots is op woensdag 21 juni aanwezig in Emmen op de General Assembly, het reizende kennisdelingsevent waar samenwerking voor innovatie centraal staat. Roots is er bij!

Er wacht aanstaande woensdag een inspirerend dagprogramma van de General Assembly, waar jullie allen van harte voor zijn uitgenodigd. We vieren de doorstart van Roots en de samenwerking met andere netwerken tijdens de tweede workshopsessie 'MBO Next Economy Netwerk', die Roots samen met Katapult organiseert. Roots is in transitie, en niet alleen door een verschuiving in de harde kern van de organisatie. We hebben sterke partners gevonden in onder meer Katapult en DMBO. Samen met deze twee netwerken zetten we Roots voort. We maken de kracht van deze samenwerking concreet zichtbaar door in een werksessie met concrete cases aan de slag te gaan. 

We hebben veel vertrouwen in de volgende stap die Roots gaat zetten: Van aanjagen naar doorpakken! Ben je er bij? Van harte welkom!


Programma 

09.00 uur        Inloop

09.30 uur        Opening

Met onder meer highlights van de Versnellerfiets

10.15 uur        Workshopronde 1 Roots Meet-up

Kies uit 1 van de vele inspirerende workshops van de General Assembly! Het programma van de General Assembly staat op de website van Katapult.
N.B. Helaas hebben we te weinig aanmeldingen ontvangen voor de eerste Rootsworkshopsessie (10.30-12.00u), daarom gaat deze eerste sessie tot ons spijt niet door.

11.45 uur        Lunch

13:00 uur        Workshopronde 2 MBO Next Economy Netwerk: Ervaar de kracht van een toegewijd netwerk. Door Katapult en Roots.

Tijdens deze sessie gaan we samen aan de slag met ideeën voor de wereld van morgen. Draag jij graag een steentje bij? Dan ben je hier van harte welkom om samen met andere aanjagers in het beroepsonderwijs aan de slag te gaan. Ook lanceren we de nieuwe samenwerking met Katapult en DMBO.

Locatie: Stenden Hogeschool, Van Schaikweg 94, Emmen

14.30 uur        Keynote speaker (deze is nog geheim!) & muzikale afsluiting


15.45 uur        Borrel


Praktische informatie General Assembly

Je bent van harte uitgenodigd om het hele programma van de General Assembly bij te wonen. Het programma vind je hier. 

Waar: 
Drenthe College – DC Tech > Van Schaikweg 98, Emmen
 | Stenden Hogeschool > Van Schaikweg 94, Emmen | Emmtec Industry & Businesspark > Eerste Bokslootweg 17, Emmen | 
WILDLANDS Adventure Zoo > Raadhuisplein 99, Emmen


Kosten: Deelname aan de General Assembly is gratis, een eventuele hotelovernachting (voor als je ook de eerste dag van de General Assembly wilt meemaken) is 
voor eigen rekening. 

Aanmelden: Mocht je je nog niet voor de General Assembly hebben aangemeld, dit kan via deze link

We zien jullie heel graag de 21e!

« Terug

Scroll naar boven