« Terug

De Versnellerfiets gaat op pad!

IMG_0877.JPG22 sep

Alle scholen zijn weer warmgedraaid. Ook de Versnellerfiets is klaar om next-economy-ideeën op te gaan halen in het mbo. Ideeën van onderwijs en bedrijfsleven samen die een zetje nodig hebben. Of een frisse blik. Of een interessant inzicht van een wetenschapper of ondernemer. Dus: werk of leer jij in het mbo? En heb je een idee voor de wereld van morgen? Samen met een bedrijf? Meld je dan aan op www.versnellerfiets.nl !

Vooruit met je idee! Dat is het credo van de Versnellerfiets: een bakfiets die next-economy ideeën in het mbo ophaalt en vervolgens met die ideeën op de pedalen trapt. Liggen er binnen jouw school of opleiding nog ideeën op de plank te verstoffen die niet vooruit komen? Dan biedt de Versnellerfiets uitkomst.

 

HEB JIJ DAT OOK?
Jij hebt vast ook regelmatig zo’n leuk idee met potentie. Dat de wereld kan veranderen. Of in elk geval een beetje. Maar het ontbreekt je aan de tijd om het uit te werken…

DOE DAN MEE!
Voor al die ideeën in het mbo is er nu de Versnellerfiets! De Versnellerfiets helpt elk idee twee stappen verder. Beloofd! Door er met je over te praten. Er een expert bij te halen. Of iemand die al eens iets vergelijkbaars heeft gedaan. Het maakt niet uit of het gaat om iets dat alleen nog in je hoofd bestaat. Of al op papier. Of misschien al in de praktijk. Voorwaarde is dat er sprake is van een samenwerking tussen een mbo en een bedrijf én dat het gaat over de next economy. Een idee voor het beroepsonderwijs van en voor de toekomst dus!

HOE WERKT HET?
Je meldt je aan bij www.versnellerfiets.nl. Wij bellen je om te horen wat jouw idee inhoudt. In het najaar trapt de Versnellerfiets zes dagen door het land om maximaal 30 ideeen te bespreken. En een prikkelend filmpje van jouw vraag te maken. Waar andere mensen op kunnen reageren om jou verder te helpen. Kijk hier  https://www.youtube.com/watch?v=EdVeX7vidmI  hoe dat er ongeveer uitziet.

In het najaar zijn er drie Versnellerfiets Meet-ups, ook één in jouw regio. Daar brengen we alle ideeën uit de regio bij elkaar. Met ondernemers, wetenschappers, experts en anderen om jouw idee nóg een stap verder te brengen.

WAT HEB JE DAN?
Als het goed is staat daarna helemaal niets je meer in de weg om je idee te gaan uitvoeren. Jij blij. Bedrijf blij. Studenten blij. Wereld blij!

Meld je dus nu aan op www.versnellerfiets.nl met je idee of voor meer informatie.

Powered by Roots & Platform Beta Techniek

« Terug

Scroll naar boven