« Terug

Internationaal netwerk van jongeren die werken aan een duurzame toekomst!

the bigger picture.jpg27 jun

The Bigger Picture is een internationaal student exchange project voor bijzondere gamechangers: Young Leaders die het verschil willen maken!

Het Nederlandse Young Leadership programma Finding Roots heeft een partner in Afrika: Kufunda Village in Zimbabwe. Roots wil in september 2016 twee ambassadeurs van het duurzaamheidsprogramma uit Zimbabwe hier uitnodigen. Het uiteindelijke doel is een internationaal netwerk van jonge mensen die werken aan een duurzame toekomst voor iedereen. Dankzij The Bigger Picture kunnen zij als onderdeel van hun opleidingstraject reizen, elkaar ontmoeten en op die manier kennis, ideeën en ervaringen uitwisselen. Deelnemers gaan voor The Bigger Picture een foto-dagboek op Instagram bijhouden: voor elkaar, voor hun netwerk en voor wie het project op afstand wil volgen.

Op het congres Future of MBO werd een veiling georganiseerd, dit was de kick-off om binnen 5 weken €5000,- op te halen. Hiermee is de eerste stap gezet op weg naar een internationaal netwerk van gamechangers! Nu pakken Nederlandse studenten het op met de actie ‘Geen schijt aan duurzaamheid!’

27 juni 2016

« Terug

Scroll naar boven