Voor bedrijven

Het Groene Brein Roots: de missing link tussen het bedrijfsleven en beroepsonderwijs

Wil je samenwerken met het onderwijs rondom het thema circulaire economie?

Roots helpt ondernemers die werken aan implementatie van de circulaire economie in hun ondernemerschap, door intensievere koppeling met het onderwijs. Roots legt daarbij een structurele verbinding tussen vragen van bedrijven en oplossingen vanuit het onderwijs, en maakt optimaal gebruik van landelijke en regionale netwerken van bedrijven, wetenschappers en onderwijs. Bedrijven die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid voelen of die vragen willen stellen over hoe studenten een bijdrage kunnen leveren aan het proces van een duurzame bedrijfsvoering, zijn bij Roots aan het juiste adres.

Meer informatie

Wil je een bijdrage leveren aan innovatie van het onderwijs of heb je vragen over deelname aan projecten van Roots?

Neem contact op

Tools

Finding-Roots.png

Finding Roots

Finding Roots is een Young Leadership programma waarin we jongeren opleiden tot ultimate game changers. Met het trainingsprogramma leiden we jongeren op tot rolmodel, ambassadeur, transitiedenker en co-creator op het gebied van duurzaamneid en circulaire economie.

Lees meer
Workshops-en-gastcolleges-V2.png

Zakendoen NextGen

Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen is een uniek lespakket waarmee MBO-studenten hun 21st century skills actief ontwikkelen en worden klaargestoomd voor hun toekomst in de nieuwe economie.

Lees meer

Ambassadeurs van Roots

Niels-Beun.jpg

Niels Beun
Inceptio Student

Petra-Hovenstadt.jpg

Petra Hovenstadt
Groen for life

John-Elenbaas.jpg

John Elenbaas
Openglobe

Scroll naar boven